maandag 14 februari 2011

Training en voeding kunnen niet los van elkaar gezien worden!

Dagelijks komen wij tijdens ons werk als personal trainer, veel mensen tegen die hun doelstelling nastreven. Omdat wij naast ze staan en hen motiveren blijft het niet alleen bij streven maar worden de doelstellingen ook daadwerkelijk behaald!!  Tijdens onze trainingen wordt veel energie verbruikt en dan is voor het optimale resultaat goede voeding erg belangrijk. Wij begeleiden onze cliënten met hun gehele voedingspatroon om een optimaal resultaat te behalen. Want vaak ligt daar het probleem! Veel cliënten denken dat ze gezond eten, terwijl dat vaak niet het geval is. Natuurlijk is het goed om volkoren brood te eten in plaats van witbrood. En natuurlijk is het erg goed om 2 liter water per dag te drinken en iedere dag verse groenten te eten! Maar om gericht naar je doel toe te werken en het maximale rendement uit je trainingen te halen, is het nodig om te bepalen hoeveel energie jij per dag gemiddeld nodig hebt. Daarnaast hou je minimaal een week bij wat je eet en drinkt om ons en jezelf inzicht te geven in je eetgewoonten.
Een aantal cliënten wilde een stap verder en gemotiveerd gingen ze  aan de slag met een van onze voedingsplannen. Binnen een week hadden ze al resultaat . Alleen al door een paar kleine aanpassingen in hun huidige eetpatroon. Elke cliënt is uniek daarom bieden wij verschillende programma's aan. Voor de een is een eenmalige voedingsanalyse genoeg, voor de andere is een 4 weken plan of 12 weken plan nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Iedereen behaald, samen met ons, het gestelde doel of zelfs meer. Je wordt door ons optimaal begeleid met persoonlijke training en voeding. Je krijgt een trainingsplan en elke week is er persoonlijk contact met betrekking tot je voeding en training. Bij elk contact krijg je nieuwe handvatten en motiveren we je naar de volgende stap ! 
Op www.fitnessenvoeding.com vind je alle info en kun je kijken welk plan het beste bij jou past . Heb je hulp nodig om de juiste keuze te maken, stuur ons een mail en je krijgt direct een passend advies waarmee je aan de slag kunt.


Kijk op www.fitnessenvoeding.com en begin vandaag nog met het behalen van jouw doelstelling!


Volgende blog : De waarheid over vetverbranding ! Verlies die overtollige kilo's met www.fitnessenvoeding.com






Geen opmerkingen:

Een reactie posten